zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 4. června 2021

4. června 2021

4.6.2021

Pošta Brumovice bude v pátek 4. června otevřená pouze dopoledne od 8 do 11 hodin z provozních důvodů.

Vinařství Moit Vás zve 4-6.6. na otevřený víkendový sklep v nových prostorách vinařství na ulici Polní 863. Připravenu máme ochutnávku vín s občerstvením. Srdečně zve Vinařství Moit Kobylí.

Firma BLANÁŘ NÁBYTEK Brumovice oznamuje, že v tento pátek 4. 6. a sobotu 5. 6. pořádá výprodej postelí, matrací, látek a dalšího materiálu za výprodejové ceny. Otevřeno bude od 9 do 17 hodin. Výprodej bude probíhat v obloukové hale a prodejně v Brumovicích. 

V úterý 8. června souběžně s odvozem PDO budou sváženy PET lahve a nápojové krabice.

Žádáme všechna děvčata, která mají zapůjčeny přespolní kroje, aby je do konce května vrátila do prodejny Materiály na kroje. Po překontrolování budou letošním stárkám vráceny zpět, ostatním pak půjčeny dle dohody.

Přijďte dobýt Pevnost Brumovice. V sobotu 5.6.2021 od 13,30 do 17 hodin budete plnit úkoly, za které dostanete indicie k vyluštění tajenky. Stanoviště budou rozmístěna po celé obci. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná. Prosíme o dodržování hygienického nařízení. Více informací na FB stránkách. Skupina střelených matek, Sbor dobrovolných hasičů a sokol Brumovice F.C.