zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 19. července 2021

19. července 2021

19.7.2021

Hotel Kraví Hora v Bořeticích přijme do svého týmu na HPP POKOJSOU. Nástup možný ihned. Nabízíme zajímavé finanční ohodnocení. Své životopisy můžete zasílat na mail reditel@kravihora.cz nebo tel.: 724 558 277.  

rodiče, zastavte veškeré platby v červenci a srpnu na účet školy Brumovice. Stravné i školkovné budeme řešit v měsíci září.

Drůbežárna Prace bude v  úterý 20. 7.  ve 12:45 hod. u sokolovny prodávat:     mladé kuřice  a chovné kohouty, slepice ve snášce, brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny Mulard, krůty krmivo pro nosnice a králíky, vitamínové doplňky,  dále pak vykupovat králičí kožky - cena 10 Kč/ks.

Vážení spoluobčané, v našem katastru se začaly rozmáhat černé skládky. Obecní Úřad dává na vědomí, že těmito přestupky se začala zabývat POLICIE ČR. Ti, kteří nechtějí respektovat zákony a nevadí jim ničení již tak těžce zkoušeného životního prostředí mohou být pokutováni v řádu několika desítek tisíc korun. Obecní Úřad provozuje pro občany sběrné uložiště, které je otevřeno ve středu od 17 do 19 hodin a v sobotu od 8 do 12 hodin. Není tedy nejmenší důvod vyhazovat svoje odpadky po mezích.