zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 22. listopadu 2021

22. listopadu 2021

22.11.2021

Zítra souběžně s odvozem PDO budou sváženy PET lahve a nápojové krabice.

Pan Veselý Jaroslav bude ve středu 24. 11. 2021  v době od 10,00 do 10,15 prodávat u sokolovny živé ryby, kapr I. 100,--, výběr 110,--, amur 110,--, tolstolobik 65,--, pstruh duhový 185,--Kč/kg,  ryby na požádání zabije a vykuchá zdarma, cibuli na uskladnění žlutou za 12,--, červenou za 16,--Kč/kg, jablka Golden, Jonaprinc, Bohemia – cena  22,--Kč/kg

Firma Hantály a.s., která realizuje svoz vytříděného odpadu, žádá občany města/obce, aby do sběrných nádob na tříděný odpad odkládali pouze odpad k tomu určený. Vyseparované plasty putují na dotřiďovací linku, kde pracovníci linky ručně třídí vše, co tam nepatří. Bohužel se v plastu ne zřídka objevuje zdravotnický materiál – jehly, střepy, znečištěný hygienický materiál, nebo uhynulá zvířata. Při třídění jednotlivých složek plastového odpadu může dojít ke zranění zaměstnanců. Žádáme proto občany o důsledné a zodpovědné třídění s vědomím, že odpad nekončí ve spalovně, ale dále s ním nakládají lidé. Děkujeme za pochopení.

Česká firma Felix bude zítra v době od 8 do 12 hodin u sokolovny vyprodávat český textil a obuv. V nabídce má výprodej halenek, mikin, svetrů a bund. Od firmy Jitex termoprádlo, trika, noční košile, legíny, montérky, tepláky, manžestráky, i dětské, teplákové a šusťákové soupravy, povlečení, prostěradla, ručníky, osušky, vesty, bundy nebo ponožky. Dále českou obuv sportovní firmy Prestige a Bennon, papuče, nazouváky nebo gumáky.