zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 6. října 2022

6. října 2022

6.10.2022

Soukromý prodejce bude u sokolovny prodávat v době od 11 do 11,30 hodin čerstvá vejce z Hradiště, cena 3,5 a 4,-Kč za kus, brambory na uskladnění, cibuli, česnek, med a mák. 

Byly nalezeny klíče, kdo je ztratil, může si je vyzvednout na obecním úřadě.

Oznamujeme změnu otevírací doby sběrného dvoru - od října do odvolání nebude ve středu otevřen. Sobotní provoz zůstává nezměněn. 

Od středy 5. října bude každou středu otevřena hernička pro děti od jedenácti do sedmnácti hodin na Spolkovém domě čp. 317.

V sobotu 8. října v 15.00 hodin se bude konat na parkovišti před sokolovnou místní farmářský trh. Přijďte nabídnout svoje přebytky ze zahrádek a polí nebo svoje produkty či výrobky. Těšit se můžete například ovoce, zeleninu, med, hořčici nebo vázané věnce a kytice. 

V sobotu 8. října se v kulturním domě v Krumvíři  koná od 8:00 do 11:00 burza dětského, dámského, pánského oblečení, příslušenství pro miminka, hraček, obuvi a sportovního vybavení.

Drůbežárna Prace bude v úterý 11. října ve 12:45 hod.  prodávat u sokolovny:   mladé kuřice a kohouty, roční slepice krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky,  a dále pak vykupovat králičí kožky - cena 15 Kč/ks.

Městské muzeum v Kloboukách u Brna a Pekařství Křižák Vás zvou na Den chleba akce se uskuteční v neděli 16. října od 14:00 do 17:00 hodin. Můžete se těšit na ochutnávku pečiva, výstavu fotografií bývalých klobouckých pekařství, výstava pekařských nástrojů, stanoviště pro děti. 

Společnost Westfalia Metal v Hustopečích nabízí pracovní místo s praxí i bez: Operátor / Operátorka výroby, Svařování ruční CO2 nebo robotické (i bez průkazu), Seřizovač(ka) nebo Obsluha CNC ohýbacího stroje (vhodné i pro absolventy). Čeká Vás přátelské a moderní pracovní prostředí, motivující finanční ohodnocení a různorodá pracovní náplň. Nabízí náborový příspěvek až 60.000,- Kč, široké portfolio benefitů, zaškolení samozřejmostí. Více informací: na Facebooku, na e-mailové adrese wcz-kariera@westfalia-mh.com, nebo volejte bezplatnou náborovou linku 800 023 008.

Jednota, spotřební družstvo v Mikulově hledá zaměstnance na pozici prodavač/prodavačka- pokladní do prodejny Jednota Krumvíř. Nástup ihned nebo dohodou. Více informací na webových stránkách www.jednota.cz, sekce Kariéra, na prodejně nebo na tel. čísle 519 500 958.

Firma BLANÁŘ NÁBYTEK Brumovice přijme do pracovního poměru operátory výroby, skladníky, elektrikáře a obsluhu CNC strojů. Informace o nabídce práce naleznete na www.blanar.cz nebo na telefonním čísle 727 807 451.