zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 3. února 2023

3. února 2023

3.2.2023

Policie České republiky varuje občany před falešnými řemeslníky, kteří cílí především na starší občany. Tito podvodníci osloví seniory přímo na ulici, popř. zazvoní u staršího domu, a následně nabízejí provedení drobných zednických oprav. Od důvěřivých seniorů si vyžadují zaplacení zálohy v řádu tisíců korun. Po zaplacení zálohy ale odejdou, aniž by práci vykonali. Podvodníci svou důvěryhodnost zvyšují tím, že se zájemci sepíší fiktivní smlouvu, která však neobsahuje ani údaje o zhotoviteli. V případě, že jste se již stali obětí těchto podvodníků, obraťte se prosím na Policii České republiky. Policisté také rádi uvítají další informace, které povedou k dopadení těchto osob. Své poznatky můžete rovněž sdělit prostřednictvím tísňové linky 158.

Kdo ztratil na hřbitově klíč, může si jej vyzvednout na Obecním úřadě.

Výbor honebního společenstva Brumovice svolává valnou hromadu vlastníků honebních pozemků, která se koná v sobotu 4.2. v 17:00 hodin na myslivecké chatě v Brumovicích, účast nutná!

Firma BV Brumovice výtahy s.r.o. příjme do dvousměnného provozu operátora CNC ohraňovacího lisu. Mzda 35 000 kč. Nástup možný ihned. V případě zájmu volejte na tel. číslo 722 983 580.

Pekařství a bistro Křižák hledá posilu do týmu na pozici fakturantky. Životopisy můžete posílat na: jitka@pekarstvikrizak.cz nebo můžete volat na: 778 040 587.

Firma ekomall.cz nabízí kvalitní brikety a pelety. Zboží je skladem a dovoz je zdarma již od jedné palety. Bližší informace najdete na stránkách ekomall.cz a nebo na tel. čísle 732 710 099.