zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 9. února 2023

9. února 2023

9.2.2023

Majiteli, kterému se zaběhli dva psi - informace na č. t. 724175677

V rámci pozemkových úprav bude probíhat zaměřování pozemků v celém katastru obce Brumovice. Bližší informace na obci.

Chráněném bydlení Mirandie v Brumovicích nabízí volné místo pro: Dospělou osobu s mentálním nebo kombinovaným postižením, včetně kombinace s poruchami autistického spektra. Služba je vhodná pro osoby ve III. nebo IV. stupni závislosti na pomoci jiné osoby. Nabízí nepřetržitou službu s vysokou mírou podpory. V případě zájmu kontaktujte sociální pracovnici Elenu Imider na e-mailu imider@betlem.org, telefonu 739 244 717 nebo na adrese Chráněné bydlení Mirandie, Brumovice 438, 691 11. Žádosti přijímáme do 19. 2. 2023.

Policie České republiky varuje občany před falešnými řemeslníky, kteří cílí především na starší občany. Tito podvodníci osloví seniory přímo na ulici, popř. zazvoní u staršího domu, a následně nabízejí provedení drobných zednických oprav. Od důvěřivých seniorů si vyžadují zaplacení zálohy v řádu tisíců korun. Po zaplacení zálohy ale odejdou, aniž by práci vykonali. Podvodníci svou důvěryhodnost zvyšují tím, že se zájemci sepíší fiktivní smlouvu, která však neobsahuje ani údaje o zhotoviteli. V případě, že jste se již stali obětí těchto podvodníků, obraťte se prosím na Policii České republiky. Policisté také rádi uvítají další informace, které povedou k dopadení těchto osob. Své poznatky můžete rovněž sdělit prostřednictvím tísňové linky 158.

TJ Sport Němčičky oznamují, že od čtvrtka 8.2.  bude prodloužena na lyžařském svahu provozní doba do 19:00. Aktuální info k denní provozní době na www.sportnemcicky.cz. Dále pak pořádá tuto sobotu veřejný lyžařský závod pro lyžaře všech věkových skupin. V neděli pak proběhne závod zařazený do seriálu Jihomoravský lyžařský pohár.Po dobu konání závodů bude oba dny celý svah zcela uzavřen. Předpokládané otevření ve 14:00.