zde se nacházíte:
Úvod > Život v obci > Hlášení obecního rozhlasu > 4. dubna 2024

4. dubna 2024

4.4.2024

Sportovní organizace Aligators zve všechny příznivce na zápas 12. kola okresní fotbalové ligy, ve kterém se domácí týmy mladší a starší přípravky střetnou s týmy Šitbořice/Nikolčice. Utkání se uskuteční v pátek 5. dubna od 17 hodin na fotbalovém hřišti v Brumovicích. Těšíme se na Vás.

SDH Brumovice pořádá soutěž v TFA Brumovický železný hasič, akce se bude konat tuto sobotu 6. dubna od 10:00 hodin místo konání fotbalový areál v Brumovicích.

Obecní knihovna oznamuje, že se ve čtvrtek 4. dubna nebudou půjčovat knihy.

Pan doktor Blanář nebude v pátek 5. dubna ordinovat.

Paní doktorka Burýšková nebude do 5. dubna ordinovat, zastupuje paní doktorka Herůfková- ordinace Čejč 73.

Vinaři z Brumovic nabízí všem místním občanům, kteří vyrábí víno, zúčastnit se na bodovaném Koštu vín. V případě zájmu neváhejte kontaktovat Petra Cichru ml. anebo Františka Ševelu, kteří Vám po domluvě vydají láhve se s štítky. Svoz vzorků je do 5. dubna. 

Svaz tělesně postižených Bořetice zve všechny své členy na Výroční schůzi, která se koná v pátek 5.dubna  v 15:00 hodin v Kulturním domě v Bořeticích. Zajištěno je občerstvení, tombola a k tanci a poslechu zahraje Sklepanka. Autobus na schůzi pojede ve 14:10. Srdečně zveme všechny členy.

V neděli 7.dubna se uskuteční první jarní fotbalový zápas okresního přeboru, v němž muži TJ Sokol Brumovice vyzvou tým z Velkého Dvora. Zápas začíná v 16.30. Připraveno je bohaté pohoštění a grilované speciality. Všechny příznivce zve a těší se na hojnou účast TJ Sokol Brumovice

EG.D oznamuje přerušení dodávky elektrické energie ve čtvrtek 5. dubna od 8:00 do 14:00 hodin. Sklepy od myslivny na parcelách k/496 a k/513.

Drůbežárna Prace bude v úterý 9. dubna ve 12:45 hod. prodávat:   mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata,  brojlerová káčata a housata  krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky - cena 10 Kč/ks.

EG.D oznamuje přerušení dodávky elektrické energie v pondělí 15. dubna od 8:00 do 10:00 hodin. Od sokolovny po č.p. 323 Hájkovi, dále od hřiště č.p. 96 Musilová po nový řádek č.p. 429 Říhovi po obou stranách. Harasky od č.p. 240 Rychlá po obou stranách až k č.p. 98 Nestrojilová.

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké s JARNÍ SLEVOU a dopravou ZDARMA až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 nebo 50cm a také štípané metrovky." Objednávejte na telefonním čísle : 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

Pozvánky na akce:

Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice zve srdečně naše občany k návštěvě divadla v Boleradicích. Od středy 17. dubna do neděle 21. dubna zde proběhne soutěžní regionální přehlídka venkovských divadelních souborů s názvem Mrštíkovo divadelní jaro. Pořadatelem přehlídky je Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice za podpory Jihomoravského kraje a městyse Boleradice. Partnerem přehlídky je město Hustopeče.  Záštitu nad akcí převzal hejtman Jihomoravského kraje, Jan Grolich. Přehlídka MDJ je jediná svého druhu v našem kraji. Devět divadelních souborů bude soutěžit o postup na národní přehlídku: Sentický divadelní spolek, Divadlo Prkno Veverská Bítýška, Divadelníci Morkůvky, Divadelní soubor VITUS Syrovice, Divadelní soubor Pozpátku z Říčan u Brna, Divadelní uskupení OchOtnice z Otnic, Divadelní soubor AMADIS Popůvky, Spojené farnosti Zbraslav a Divadlo vřesinských ochotníků. Jako host přehlídky vystoupí domácí divadelní soubor.  Osm představení bude odehráno v boleradickém divadle, dvě v kině v Hustopečích. Podrobný program přehlídky najdete na webových stránkách Divadla Boleradice, kde je také možné rezervovat a koupit vstupenky.

Nabídka práce :

Pan Jiří Bílý nabízí pomocné práce zednické, bourací, práce ve vinohradě. Cena dohodou. Tel.: 720 114 653